ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

Written by on 20/04/2021

20 Χρόνια Ελεάνα Βραχάλη – «Παιδί Δικό Σου»

Δήμητρα Γαλάνη – «Ο Βυθός Σου»
Πρώτη μετάδοση στον Greca 99,4 από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου

Η Δήμητρα Γαλάνη ερμηνεύει με την εξαιρετική χροιά της το τραγούδι «Ο Βυθός Σου», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και αποτελεί το πρώτο τραγούδι της συλλογής για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.

Είκοσι από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές συμμετέχουν στην εμβληματική αυτή συλλογή με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», ερμηνεύοντας το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2021.

Η Ελεάνα Βραχάλη αναφέρει: «20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι… Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί δικό σου”…».

«Ο Βυθός Σου», ένα από τα πιο διαχρονικά και επιτυχημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 2004 με πρώτο ερμηνευτή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, έχουμε την τύχη να το ακούμε ξανά . Αυτή τη φορά από την Δήμητρα Γαλάνη, μία από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες που έχει βγάλει η χώρα μας.

«Ο Βυθός Σου» από την Δήμητρα Γαλάνη θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά στον Greca 99,4, από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist